За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Хотел Anthea Villas се намира в известния курорт Периса, само на няколко крачки от черния пясъчен плаж. Летището на Санторини отстои на 13 км, а централното пристанище Атиниос - на 11 км. Столицата на острова Фира е на 10 км. Около хотела и на крайбрежната има множество таверни, пекарни, магазини, барове и кафенета.

В стаите

Хотел Anthea Villas е построен в типичния за Цикладските острови стил и представлява комплекс от стаи и студиа, които разполагат с телевизор, климатик, хладилник, собствена баня и тоалетни принадлежности, както и сейф.

На територията на хотела

Хотелът разполага със собствен басейн с чадъри и шезлонги, като в цялата му територия се предлага безплатен Wi-fi. Барът при басейна предлага освежаващи напитки и лека храна.

Хранене

BB - закуска

Плаж

Черният пясъчен плаж на Периса е може би най-хубавият на остров Санторини. Той е широк, а водата е кристално чиста. Повечето таверни и хотели имат чадъри и шезлонги на плажа, които се заплащат допълнително или срещу консумация.

Забавление

В Периса има множество нощни барове, малък аквапарк за деца и няколко нощни заведения.

Спорт

 В Периса има възможност за практикуване на няколко спортни дейности - волейбол, плажен тенис, водни спортове, diving. Известният туристически обект Древна Тира е популярна атракция за хайкинг.

Оценки и коментари